Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Moraes, Aldo, Oliveira i Walker pokupili bonuse nakon eventa u Fortalezi | Fight Site

Moraes, Aldo, Oliveira i Walker pokupili bonuse nakon eventa u Fortalezi

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2019 11:36h Autor:

Oliveira vs. Teymur

UFC-ovo vodstvo podijelilo je četiri bonusa za najbolju izvedbu Fight Nighta u Fortalezi. Dodatnih 50.000 dolara na svoj honorar zaradili su Marlon Moraes, Jose Aldo, Charles Oliveira i Johnny Walker.

Iako je bilo nekoliko kandidata za najbolju borbu UFC Fight Nighta 144, takva ovim putem nije proglašena. Razlog je jednostavan. Načini na koje su borci završavali svoje protivnike bili su još impresivniji te se vrlo poštenim čini potez dodjeljivanja četiri bonusa za najbolju izvedbu.

Ako ćemo ići kronološki, odnosno redom kako su se borbe odvijale. Prvi pripada Johnnyu Walkeru. Ova nova poluteškaška zvijezda postala je prvi borac koji je nokautirao Justina Ledeta i za to mu je trebalo samo 15 sekundi. Dovoljno je to impresivno, kao i način kako je udarac izveo. U svom drugom UFC nastupu upisao je drugu pobjedu nokautom te drugi zarađeni bonus.

Idući je Charles Oliveira, koji je protiv Davida Teymura upisao četvrtu pobjedu u nizu, četvrti prekid u nizu te četvrti bonus za izvedbu večeri u nizu. Oliveiri je to 14. bonus otkako je član UFC-a, čime je samo dva bonusa od Donalda Cerronea, koji je najbolji sa 16 komada. Ipak, ovime je postao borac s najviše bonusa ovog tipa u povijesti UFC-a.

Bonus je pripao i velikom Joseu Aldu, za pobjedu nad Renatom Moicanom, što je Aldov šest bonus, dok je treću pobjedu u nizu te isto tako treći bonus u nizu, upisao Marlon Moraes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI