Bivša prvakinja udarila po UFC-u: Oduzeli su mi titulu jer ne donosim lovu, to je totalno neopravdano!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2018 17:04h Autor:

Nicco Montano

Nicco Montano nije oduševljena što je UFC njeno otkazivanje borbe na UFC-u 228 odlučio kazniti ekspresnim oduzimanjem titule. Sada već bivša prvakinja muha kategorije smatra da takav tretman nije pravedan jer povijest je pokazala da kompanija borcima koje favorizira progleda kroz prste i za puno veće stvari.

“Hvala svima koji me i dalje podržavaju, nažalost, prvi put da nisam uspjela skinuti kile znači i gubitak titule za koju sam se toliko naradila”, izrazila je Montano svoje nezadovljstvo u podužoj objavi na Instagramu.

“I ako se mene pita, to je potpuno neopravdano- gomila boraca je prošla nekažnjeno za puno gore stvari, nažalost, ja ne brbljam za mikrofonom pa zato (UFC-u) ne donosim veliku lovu.”

Montano je u “co- main” eventu priredbe u Dallasu trebala braniti pojas po prvi put protiv izazivačice Valentine Ševčenko. Borbu je otkazala samo dan ranije prije službenog UFC 228 vaganja kada je zbog problema sa skidanjem kila poslana u bolnicu.

“Rano u procesu sam se prestala znojiti, bubrezi su mi otkazali, elektroliti mi nisu bili uravnoteženi i imala sam previsoku količinu natrija. Kada sam došla u bolnicu doktori su mi rekli da je to bila najbolja ideja. Jer da sam čekala još i samo 30 minuta, mogla sam imati problema sa srcem. S time u vidu, ja nisam imala namjeru odustati od borbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N I C C O R A E (@nrmontano) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI