Montano otkazala borbu zbog problema s bubrezima, Dodson i Rivera uskočili na glavni program

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2018 21:04h Autor:

Nicco Montano

Poznat je razlog zbog kojeg je UFC-ova prvakinja muha kategorije otkazala svoj sutrašnji nastup u Dallasu, kao i borba koju je UFC odlučio ubaciti na glavni program.

Tek što je trebalo započeti službeno vaganje za UFC 228 event, pojavila se vijest kako je Nicco Montano hospitalizirana, a vrlo brzo nakon toga postalo je poznato i kako je otkazana njena borba protiv Valentine Shevchenko. Prvobitno nije bilo poznato što je uzrokovalo tu situaciju, koje se Shevchenko otvoreno bojala, no iz tima prvakinje su objasnili što se zapravo dogodilo.

“Medicinski tim UFC-a bio je jutros pozvan tijekom procesa skidanja kilograma, da bi procijenili stanje Nicco Montano. Oni su primijeniti kako ima prekid rada bubrega te su preporučili da hitno bude otpremljena u bolnicu, gdje je bila tretirana”, izjava je iz tima Nicco Montano, a osim toga su otkrili kako će njihova borkinja u roku nekoliko dana biti dobro.

UFC je prvi saznao kakva je situacija te su još tijekom vaganja objavili kako je sutrašnja borba otkazana. Nije poznato hoće li ugovarati borbu za neki novi datum, hoće li Nicco Montano ostati bez pojasa ili će možda UFC ugovoriti borbu za privremenu prvakinju, ukoliko Montano ipak ne bude u stanju nastupiti u skorije vrijeme.

Nakon ovog nesretnog događaja, sutrašnji event ipak neće na svom programu imati rijetko viđenih 14 borbi, nego je sada sve palo na standardnih 13, što je inače broj kojem UFC najčešće teži tijekom ugovaranja borbi.

Što se tiče glavnog programa, Jessica Andrade i Karolina Kowalkiewicz su sada uskočile na mjesto sunaslovne borbe, dok je na glavni program uskočio duel muha kategorije između Johna Dodsona i Jimmiea Rivere. Oni su uskočili na mjesto druge borbe, dok će se nakon njih održati ona između Zabita Magomedsharipova i Brandona Davisa. Borba koja otvara glavni program i dalje je ista, a to je ona između Abdula Razaka Alhassana i Nika Pricea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI