Moicano poput zapete puške: “Ako Aldo ne može, ja samo čekam poziv UFC-a!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2019 12:29h Autor:

Moicano i Pejić (Photo – Instagram)

Ukoliko se Jose Aldo ne bude mogao boriti na UFC-u 237 protiv Alexandera Volkanovskog, ima netko tko je spreman i samo čeka poziv svojih šefova iz UFC-a! To je jedan drugi Brazilac – Renato Moicano.

U razgovoru za MMAJunkie Moicano je potvrdio kako je spreman zamijeniti borca od kojeg je poražen u posljednjem nastupu!

“Samo čekam taj poziv!”, izjavio je Moicano te je dodao:

“Čim sam čuo da se Aldo može ne može boriti u Riju, možda sam ja taj koji se može boriti protiv Volkanovskog. Ne znam je li Aldo spreman, ali ja sigurno jesam. Želim se boriti protiv top protivnika. Može to biti Zabit, može biti Volkanovski, može biti Ortega. Ja ne biram. Ako tako UFC odluči, ja ću se boriti. Želim samo top protivnike.”

Aldo: Nisam siguran hoću li moći nastupiti protiv Volkanovskog na UFC-u 237?!

Moicano (13-2-1) je na priredbi u Fortalezi poražen prekidom od svog sunarodnjaka Alda. U posljednja četiri naastupa ima 2 pobjede i 2 poraza. Brazilac iz ATT-ja vjeruje da ga je neiskustvo dovelo do poraza protiv bivšeg prvaka.

“Za mene to je bila prva takva velika borba. Moram naučiti kako se u takvim borbama bori, moram učiti iz grešaka. Moram biti više fokusiran na meč, a ne na medije i sve što se događa okolo. Ali bilo je to dobro iskustvo za mene, a u drugoj rundi sam jednostavno napravio grešku. Previše sam imao samopouzdanja. Kada je prva runda završila, osjećao sam se kao da sam već pobijedio. Mislio sam si u glavi: ‘Ovo će biti moja borba!’. Nakon toga sam ušao previše opušten i pokušao sam udariti ga koljenom, a on me kontrirao lijevom rukom. To je to. Dobar sam i idem naprijed”, zaključio je Moicano.

UFC 237 na rasporedu je 11. svibnja u Rio de Janeiru. Priredbu predvode Rose Namajunas i Jessica Andrade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI