Moguće je: U Dagestanu se piletina od sada deklarira kao “Conor McGregor”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2018 11:31h Autor:

Screenshot (Twitter)

Ne, nije šala! Ako ste pročitali naslov i pomislili da se vratio 1. travanj, to nije slučaj. Proizvođač piletine u Dagestanu zaista jest počeo deklarirati svoj proizvod u komadu kao “Conor McGregor”.

To se može jasno vidjeti prema Twitter objavi (videu) koja se u srijedu počela širiti društvenim mrežama, a na kojoj se u jednom trgovini pokazuje piletina s deklaracijom.

Podsjećamo kako novopečeni UFC prvak u lakoj kategoriji Dagestanac Khabib Nurmagomedov još od 2016. godine svog rivala kojeg je naslijedio na tronu zove “McChicken”, odnosno “McPile”.

“Tvoj tip (Conor Mcgregor op.a) je na početku godine tapkao kao pile protiv Natea Diaza. Na kraju godine bori se za titulu. To je ludo. Znate svi da je ovo istina, ovo nije trash talk”, izjavio je u svojoj danas gotovo kultnoj rečenici još 2016., nakon slavlja protiv Michaela Johnsona, danas UFC prvak te je dodao:

“Irska ima šest milijuna ljudi, Rusija ima 150 milijuna. Želim se boriti protiv vašeg pileta! To je najlakša borba u čitavoj lakoj diviziji.”

“Конор Мак Грегор”, na ćirilici, ili “Conor McGregor” na latinici – naziv je dagestanskog pileta koje se zamrznuto prodaje s upravo tom deklaracijom. Nije poznato radi li se o novom deklariranju proizvoda koje je posljedica osvajanja UFC pojasa Khabiba Nurmagomedova na netom održanom UFC-u 223 i ruganju McGregoru ili se radi o staroj vijesti koja je tek sada ugledala svjetlo dana.

U svakom slučaju, tko god je zaslužan za ovaj “projekt”, se dobrano potrudio. Na tome mu treba čestitati…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI