MMA vještine Phila "CM Punk" Brooksa u novom spotu Franka Turnera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2015 00:47h Autor:

screenshot

Dok čekamo prvi MMA nastup te ujedno i profesionalni debi bivše kečerske superzvijezde Phila Brooksa, popularni CM Punk provodi vrijeme tako da svoje MMA vještina prezentira u glazbenom spotu. On je odradio glavnu ulogu pri snimanju spota za novi singl britanskog folk rock glazbenika Franka Turnera.

Osim što je sjajan glazbenik, Frak Turner (koji vrlo često nastupa i u Hrvatskoj) je veliki fan borilačkih sportova, pa je napokon odlučio snimiti jedan spot s MMA tematikom, a to se napravio za svoj novi singl "The Next Storm" te je za glavnu ulogu angažirap Phila "CM Punk" Brooksa.

Radnja spota je zapravo MMA borba njih dvojice, odnosno Brooksa i Turnera, a kako još uvijek ne znamo kad bi Brooksa mogli vidjeti u UFC kavezu i protiv koga, barem u ovom spotu možemo pokušati vidjeti što je to naučio na treninzima kod Dukea Roufusa.

Inače, izbor glavnog glumca i nije bio tako težak, budući da Turnera i Brooksa dijeli ljubav prema iste dvije stvari, borilačkih sporta i rock glazbi. Pogledajte kako to sve izgleda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI