MMA svijet: Costa je na steroidima! Costa: Čist sam, testirala me USADA!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 11:02h Autor:

Ilustracija – Costa prije godinu dana i danas!

Nema nikakve sumnje kako je Paulo Borrachinha ili po novome Paulo Costa impresionirao na UFC-u 217. Kako su mnogi rekli, meč protiv bivšeg prvaka Johnyja Hendricksa nije bila borba, nego – “fizički napad”.

I zaista, Costa je demolirao Hendricksa, a u Octagonu je izgledao impresivno kako u borbenom, tako i u fizičkom dijelu.

Mnogi borilački forumi su eksplodirali nakon dvoboja upravo radi njegovog izgleda, za koji velik broj fanova smatra da ne može biti prirodan. Da je Brazilac na steroidima, sugerirali su popularni “podcasteri” Joe Rogan i Brendan Schaub u svojoj rekapitulaciji UFC-a 217. Iako su svoje tvrdnje provukli kroz šalu, jasno je kako vjeruju da je Costa našao načina da zaobiđe USADA-u.

Na Mixedmartialarts forumu je čak pokrenuta rasprava koliko će trebati da Costa padne na doping testu, a u četvrtak se oglasio i Derek Brunson jasno optuživši Brazilca.

“Pogledajte ovog dečka prije samo godinu dana. Obećajem vam sada. Razbit ću ga, ukoliko mi propadne put prema titulu. Ovo je lagan novac, ti si prevara!”, napisao je Brunson na Twitteru dodavši ikonu “medicinske igle”.

Costa je čuo sve ove kritike te ih je jasno demantirao u razgovoru za MMAManiju. Tvrdi da je čist!

“Ja se borim čist. To je ludost, pa USADA provjerava svakoga. Svi su testirani. Derek Brunson priča mnogo sranja o meni, ali se neće boriti jer se boji. Strah ga je obuzeo. Ne želi se boriti nego izmišlja neke izlike. ‘Nisi čist’… i slično. Ali mene je testirala USADA. Zvao sam UFC u Brazilu da pošalju sve testove i stave ih na društvene mreže. Testirali su me više od 15 puta”, tvrdi Borrachinha.

Što vi mislite? Je li Costa čist ili je jednostavno našao načina da zaobiđe doping testove?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI