MMA fan pokušao udariti Sonnena, a onda dobio batina od zaštitara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2013 20:55h Autor:

Chael Sonnen

The Ultimate Fighter 17 Finale donijelo nam je ranije ovog mjeseca iznimno mnogo uzbuđenja i iznenađenja. Osim što je Travis Browne u svega jednu minutu uspio nokautirati Gabriela Gonzagu, favorizirani TUF finalist Uriah Hall također je iznenađujuće izgubio, dogodilo se još nešto vrlo zanimljivo što kamere ipak nisu zabilježile.

Dana White otkrio je da je borilački fan pokušao iskoristiti jednu situacija druženja boraca i fanova te je htio napasti jednog od trenera, a u ovom slučaju radilo s o Chaelu Sonnenu. Malo bolje upućene vjerojatno neće iznenaditi da je napadač Brazilac.

"Chaelovo napadanje i trash talk po Andersonu Silvi očito još uvijek nije zaboravljeno u Brazilu. Proteklog vikenda, ne znam ako je netko od vas to vidio ili za to možda čuo, ali Sonnen se u jednoj situaciji družio s fanovima, rukovao se sa svima, a netko mu je doviknuo "Chael, Chael, dođi ovdje". On se na to odazvao i čovjek je počeo mahati krošeima pokušavajući ga udariti. Zaštitari su odmah reagirali, svladali ga i izbacili ga."

"Jebi se, ti si jedno smeće! Ja sam iz Brazila! – derao se napadač. Nije mu to bio naš pametan potez, mogu reći da zaštitari nisu bili previše nježni prema njemu kad su ga izbacivali. Dobio je malo batina i vukli su ga po svim stepenicama sve do izlaza", otkrio je predsjednik UFC-a ovaj iznimno događaj.

Zanimljivo i da Sonnen nešto ovakvo nije uopće otkrio medijima, već se o svemu doznalo tek kad je o tome progovorio White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI