MMA borci za Fight Site prognoziraju UFC 156!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2013 10:22h Autor:

Overeem VS Bigfoot

UFC 156 plijeni pažnju mnogih MMA fanova. Osim što će u glavnom meču večeri Jose Aldo napokon braniti titulu prvaka, u oktogon se nakon dugo vremena vraća i Alistair Overeem, koji će u slučaju pobjede na Antoniom "Bigfoot" Silvom vrlo vjerojatno dobiti priliku napasti prvaka teške kategorije Caina Velasqueza.

Zamolili smo nekoliko MMA boraca iz regije da za Fight Site prognoziraju ishode dva najzanimljivija meča UFC-a 156 – Aldo VS Edgar i Overeem VS Bigfoot.

Goran Reljić – Teško je predvidjeti, ali u tim mečevima prednost bih ipak dao Aldu i Overeemu. Očekujem njihove pobjede.

Ivica Trušček – Edgar će slaviti sudačkom odlukom. Kondicijski je puno bolji, a može biti opasan i u parteru i na nogama. Overeem će isto slaviti zahvaljujući odluci. Kao i Werdum, bit će mu dovoljna kvalitetna obrana od rušenja za pobjedu.

Maro Perak – Vjerujem da će Edgar i Overeem slaviti u svojim mečevima.

Ante Delija – Dao bih laganu prednost ipak Bigfootu. Smatram da je podcijenjen. Očekujem i pobjedu Edgara jer je spustio kategoriju i fizički je dosta jači.

Lemmy Krušič – Mislim da će Overeem pobijediti. On je jako dobar udarač, ima vrlo dobar sprawl, a nije ni na podu loš. Siguran sam u njegovo slavlje. U meču za titulu očekujem ipak pobjedu Edgara samo u slučaju da se drži na distanci i pokuša napraviti nešto na podu. Aldo je odličan udarač, ali parter mu je jako loš. Ako Frankie izbjegne razmjenu udaraca s njime mogao bi slaviti, inače mu se loše piše.

Luka Jelčić – Što se tiče Overeema i Bigfoota nadam se pobjedi Bigfoota jer je "prirodni" teškaš i tu vidim njegovu najveću prednost, uz to da ima srce proporcionalno s glavom – VELIKO. Naravno uz podcijenjenu igru općenito, Bigfootu dajem šanse i u "boksačkom" dijelu borbe, a ako završi kao gornji to je uvijek jako velik problem za svakoga s njegovom veličinom i znanjem u parteru. Alistair Overeem nikako nije moj favorit u ovom meču kao ni u bilo kojem drugom do sada, no prednost mu naravno dajem u eksplozivnosti i snazi, uz to ima odličnu giljotinu, no sumnjam da će to predstavljati probleme za parteraša kalibra Bigfoota. Moj favorit i "pick" za večeras je očito Antonio Silva.

UFC 156 možete pratiti uživo na Fight Channel PPV-u u nedjelju 3. veljače s početkom u 04:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI