Mjesec dana prije borbe, BJ Penn izgleda sjajno (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2014 19:21h Autor:

BJ Penn

Mjesec dana prije nego uđe u UFC-ov kavez prvi put nakon 18 mjeseci i prvi put u kategoriji do 66 kilograma, BJ Penn izgleda sjajno, ako je suditi po fotografiji koju je postavio Mike Dolce, koji Penna priprema za ovu borbu.

Mike Dolce se trenutno nalazi u prekrasnoj Waipio Walley na Hawaiima, gdje se za borbu protiv Frankiea Edgara priprema BJ Penna, a zajedno s njim treniraju i UFC-ovi borci Mirsad Bektić i Nik Lentz. Dolce, koji je tamo da pomogne Pennu oko dijete i kondicije, je tim putem odlučio postaviti jednu fotografiju s Pennom i Bektićem na svoj Twitter profil.

Iako se očekivalo kako bi Penn mogao imati problema sa skidanjem kilograma za kategoriju u kojoj još nije nastupio u karijeri (jednom je čak nastupio s 88 kilograma), po ovoj fotografiji ostaje dojam kako Dolce radi sjajan posao i da bi Penn mogao biti potpuno spreman za nastup u perolakoj kategoriji.

Borba protiv Edgara na rasporedu je 6. srpnja u Las Vegasu, u vikendu kad će UFC prvi put u povijesti održati dva eventa u istoj dvorani, dan za danom.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI