Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mizerna plaća natjerala u mirovinu jednog od najvećih UFC-ovih talenata | Fight Site

Mizerna plaća natjerala u mirovinu jednog od najvećih UFC-ovih talenata

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2016 13:43h Autor:

Al Iaquinta

Trebao je povijesni UFC 205 na svom popisu borbi imati nekoliko najpoznatijih imena iz savezne države New York. Upravo jedno od njih bilo je i ono talentiranog borca i velike uzdanice iz Serra-Longo Tima – Ala Iaquinte.

Imao je Iaquinta već dogovorenog protivnika, Brazilca Thiaga Alvesa, ali nezadovoljan ponuđenim financijskim uvjetima, kao i nemogućnošću da iste promijeni, ovaj se udarač iz lake kategorije odlučio povući iz nastupa, ali kako stvari stoje i iz sporta općenito.

Naime, prilikom nedavnog gostovanja na podcastu Chaela Sonnena, UFC-ov borac Kevin Lee je pokušavao isprovocirati revanš s Iaquintom koji ga je pobijedio početkom 2014. godine. Jednom kada je “Raging” saznao za ovu prozivku, oglasio se preko Twittera i jednom riječju poručio kako je umirovljen.

Time je 29-godišnji borac iz Wantagha (New York) potvrdio ranije izjave koje su dale naslutiti njegov odlazak iz sporta.

“Mislio sam kako mi je karijera gotova. Prošao sam kroz osobni trening, dobio sam licencu za prodaju nekretnina i mogu reći kako živim ugodnim životom. Trenutno se ne trebam boriti”, bile su njegove riječi nakon što se pročula vijesti o otkazivanju nastupa u New Yorku.

Ukoliko se Iaquinta zaista zadrži u mirovini, to će značiti kraj profesionalne karijere koju je započeo 2012. godine, karijere koju će zaključiti s četiri pobjede u nizu i omjerom od 12 pobjeda, 3 poraza i jednog neriješenog susreta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI