Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mitrione za UFC poraz protiv Nelsona okrivio Joea Silvu i veličinu Octagona (VIDEO) | Fight Site

Mitrione za UFC poraz protiv Nelsona okrivio Joea Silvu i veličinu Octagona (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2017 09:26h Autor:

Matt Mitrione

Matt Mitrione, danas Bellatorov teškaš, i Joe Silva, nekoć UFC-ov “match maker”, su se našli u čudnoj medijskoj raspravi oko meča koji se održao još 2014. godine. O čemu se točno radi?

Sudionik Bellatorovog Grand Prixa teškaša, Mitrione, se osvrnuo na poraz od Royja Nelsona iz 2014. godine tvrdeći da je bio prevaren kako bi uopće prihvatio taj dvoboj. On je gostujući u emisiji “The MMA Hour”, a govoreći o revanšu protiv Nelsona u prvom kolu Grand Prixa, ustvrdio da mu je tadašnji “match maker” Joe Silva lagao kako bi ga privolio da prihvati taj dvoboj. Laž je bila u veličini Octagona. UFC, naime, svoje priredbe održava u dvije veličine kaveza zavisno o veličini same dvorane. Pa tako Mitrione tvrdi da mu je Silva rekao da će se meč održati u većem, a ne u manjem kavezu. Da je znao istinu, nikada ne bi prihvatio meč protiv ovog nokautera.

“Svi koji me znaju ili slušaju moje intervjue znaju koliko prezirem taj manji kavez, a Joe Silva mi je lagao kada mi je rekao da se meč održava u velikom kavezu. I to je učinio da bih prihvatio taj meč”, rekao je Mitrione.

Nekoliko sati kasnije MMAFighting je uspio doći i do bivšeg UFC-ovog “match makera” koji je optužbe odbacio.

“Nikada ne bih lagao oko takve stvari. Nema razloga. Jer nikada nisam čuo da netko koristi kavez kao ispriku za poraz”, tvrdi Silva koji ipak ostavlja mogućnost da se dogodila greška.

“Nije nemoguće da su poslali krivi Octagon jer su isti vikend održane dvije priredbe. Nije nemoguće da sam dobio krivu informaciju. Ne mogu se sjetiti uopće ove situacije, toliko toga se događalo. Ali u ovoj situaciji sam se oslanjao na ljude koji imaju informacije da mi ih proslijede”, zaključio je Silva.

Bilo kako bilo, Mitrione sada u prvom kolu Bellatorovog Grand Prixa ima šansu za revanš kako bi prebrisao težak nokaut kojim ga je “počastio” Big Country.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI