Mitrione: Sad sam tek zreo za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2014 19:02h Autor:

Matt Mitrione

Matt Mitrione sutra nastupa na glavnom programu UFC 175 eventa. Njegov protivnik je povratnik Stefan Struve, a Mitrione je uvjeren kako je tek sad, nakon deset borbe, sazrio za UFC i da dolazi njegovo najbolje vrijeme.

Matt Mitrione (7-3) jedan je od rijetkih boraca koji su sve svoje profesionalne nastupe odradili u UFC-u. Pošto se MMA-om, prije svoje prve borbe, zapravo bavio tek šest mjeseci, ima osjećaj kako mu je sad tek zapravo "kliknulo". "Imao sam svoju desetu borbu i ne znam što se dogodilo, ali to je vjerojatno neki magični broj. Zapravo je sve sjelo na svoje mjestu i kliknulo. Mislim da će mi tako biti i u ovoj borbi", rekao je Matt o nastupu protiv Shawna Jordana.

Kaže da su mu se, prije te borbe, znale događati jako čudne stvari: "Imao sam gotovo nesvjesno stanje, koje mi je znalo dolaziti u pola borbe. U trenutku sam znao pomisliti 'moj bože, pa ja se upravo borim, trebao bih nešto napraviti'. Protiv Jordana sam se od prvog do zadnjeg trenutno osjećao sjajno, u svakom trenutku sam znao što trebam napraviti i bilo je sjajno."

"Ovo će biti moja 11. borba i vrijeme je da krenem stvarati svoju ostavštinu. Dobio sam borbe koje sam trebao dobiti, a izgubio sam sve one koje su bile upitne. Sad je na meni da iziđem i odradim pravi nastup. Mislim kako sam jedan od najboljih teškaša svijeta i vrijeme je da samom sebi dokažem kako sam u pravu", završio je Mitrione, bivši NCAA igrač Američkog nogometa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI