Mitrione poručio Kharitonovu: “Hajdemo se danas boriti ponovno”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2019 11:40h Autor:

Matt Mitrione

Matt Mitrione izuzetno je razočaran cijelim ishodom borbe protiv Sergiea Kharitonova, odnosno činjenicom da je prekinuta i poništena nakon samo 15 sekundi. On se spreman danas boriti ponovno i ne bi imao ništa protiv da to odmah odradi protiv istog protivnika.

“Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog toga što se dogodilo i ne mogu se ispričati svima koji su platili ulaznicu da bi gledali borbu Sergeia i mene. Bilo bi stvarno sjajno. Očito je kako ništa nisam napravo namjerno i ovo je najgora moguća situacija”, rekao je Mitrione čim se pojavio na press konferenciji.

Mitrione i Kharitonov dobit će svoj honorar za borbu, no Mitrione je spreman, ukoliko je moguće, boriti se već danas. Naime, Bellator ima novi program na istom mjestu, a on se zapravo nije niti borio. Kad je u pitanju takva situacija, onda se želi vratiti što prije. Ukoliko ne dođe do neke izvanredne situacije koja bi mu osigurala nastup već danas, Matt ima ideju kad bi se volio boriti.

“Grozno je, gospodin Coker i ja smo već razgovarali o nekim stvarima. Trebamo ući matchmakeru Chou u uho i vidjeti što se može napraviti. Znam da se sprema event u Chicagu u svibnju, a ja živim u tom dijelu države. “

Kaže kako je Kharitonov jedini protivnik o kojem razmišlja te je spreman odmah danas odraditi borbu protiv njega, ukoliko je ovaj u mogućnosti.

“Ukoliko je Sergei raspoložen za tako što tj. ukoliko se može boriti i tijelo mu je dobro, ja sam sto posto za to da odradimo ponovno. Nadam se da nije došlo do rupture testisa ili neke ozljede. On je jedina osoba protiv koje se želim boriti jer zaslužuje to. Bila bi to sjajna i vrlo zabavna borba. Ovo je ispalo veliko sranje”, još je jednom razočarano rekao Matt, koji je zapravo najnesretnija osoba u Mohegan Sunu, budući da je to prekida došlo zbog njegove pogreške. Bila je nehotična i nenamjerna, ali je bila njegova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI