Mitrione podržao Alda: Ima muda od kamena, UFC mu ne može ništa jer je faca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2015 12:05h Autor:

Matt Mitrione

Matta Mitrionea narednog vikenda na UFC Fight Night priredbi u New Orleansu čeka težak posao protiv Bena Rothwella. Ukoliko pobijedi i "Big Bena", ovom bivšem igraču američkog nogometa će to biti četvrto slavlje u nizu. Karijera mu ide i više nego sjajno u ovom trenutku te se čini da je dosegnuo svoj sportski vrhunac. Što mu onda treba izjava koju je dao jučer, a vezana je uz ugovor s Reebokom koji su do sada osudili mnogi poznati borci. Mitrione je gostovao u emisiji The MMA Hour te je ponovio svoj stav da je ugovor UFC-a s Reebokom jako loša stvar za sve osim za UFC i Reebok.

> Je li vrijeme za alarm u UFC-u? Jose Aldo popljuvao ugovor s Reebokom i želi sindikat boraca!

"Što mi to treba? Vjerojatno zato što sam tako odgojen od strane oca i majke. Kada vidim nepravdu i vidim nešto s čim se ne slažem, onda ću reći svoje mišljenje. Nekada mi se to osveti, no svejedno živim onako kako želim. Otvoreno i iskreno. Ako se s nečim ne slažem, uvijek ću to istaknuti", poručio je Mitrione i dodao:

"Često je takav stav u životu neugodan jer vam se osveti, ali zbog toga mirno spavam. Izgovorim svoje mišljenje i ljudi znaju kakav sam."

S obzirom da su Dana White i UFC poznati kao osvetoljubivi poslodavci, očekuje li Mitrione osvetu s obzirom da je javno osudio UFC-ov u govor s Reebokom?

"UFC vas kažnjava tako što vam naštele neugodnog protivnika. Tako izgubite, izgledate loše i nakon toga opet budete poraženi ili slično. U mom slučaju, ja vjerujem da sam trenutačno najbolji borac na svijetu. Stoga za mene nema lošeg protivnika. Mislim da bih se dobro pripremio za svakoga koga stave pred mene."

I Mitrione je pogođen ugovorom s Reebokom te je izgubio neke stalne sponzore i dosta novca. U utorak je pomalo iznenadila vrlo oštra izjava UFC prvaka Josea Alda koji je kritizirao svoje poslodavce. On je prvi UFC prvak koji je istupio tako hrabro. Mitrone mu je odao počast.

"Smatram da sve što je rekao je vrlo istinito i točno. U pravu je, a to što je to i javno rekao pokazuje kolika muda ima. On je prvi borac koji je to javno izrekao, on je prvi visoko plaćeni UFC borac koji je izašao u javnost. Pretpostavljam da je dobro plaćen jer ga nitko ne može pobijediti. Lik je monstrum", smatra Mitrione i dodaje:

"Stoga, još jednom ponavljam, Jose ima muda od kamena i to radi za veće dobro. To nije isto ono veće dobro na koje se poziva UFC kada priča o ugovoru s Reebokom. Poštujem to što je toliko hrabar. Posebno jer ima toliko toga za izgubiti. No, on je toliko moćan i bitan da mu UFC ne može previše nauditi. On je faca i on to zna", zaključio je Mitrione.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI