Mitrione: Ne znam koliko sam dobar, još se nisam borio s najboljima

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2014 10:33h Autor:

Matt Mitrione

Matt Mitrione je došao do svoje druge nokaut pobjede u nizu, a nakon nje se nada da će napokon dobiti neki teži ispit, odnosno priliku protiv borca iz vrha. Do tad, ne želi prognozirati koliko je dobar i gdje mu je mjesto u UFC-u.

Osim što je došao do tri pobjeda u svoja posljednja četiri nastupa, Matt Mitrione (8-3) izgleda sve bolje unutar UFC-ovog kaveza. Iako mu je 36 godina, bivši igrač američkog nogometa ostavlja dojam da konstantno napreduje, a on je pokušao objasniti zašto je to tako.

"Prije svega, pokušao sam dovesti svoj život u red i mislim kako sam to uspješno odradio. No, budimo realni, još uvijek se nije borio s najtalentiranijim i najkvalitetnijim borcima i ne znam gdje se zapravo nalazim. Tako da, nadam se kako će mi ova pobjeda dati priliku da se sastanem s nekim iz samog vrha. Tad mogu i sebe i druge pokušati uvjeriti koliko sam dobar. Kako odradim tu borbu, to će mi dokazati jesam li materijal za vrh ili ne", rekao je.

Jedan od onih s kojima se htio susresti bio je Alistair Overeem. No, nakon njegovog poraza od Rothwella nije sigurno što će biti s njim. Mitrione je i to prokomentirao: "Moram priznati da me to razočaralo, budući da sam se, odmah nakon svoje borbe, nadao da bih mogao u kavez protiv Overeema. No, sad uistinu ne znam što njemu budućnost donosi, kao što ne znam ni što mene čeka. Nadam se da se dobro i da je zdrav, kao što želim svakom čovjeku, iako smo imali nekih nesuglasica u prošlosti. No, vidjet ćemo što će UFC reći na ovu cijelu situaciju u teškoj kategoriji."

No, ukoliko se ipak pruži prilika i Alistair ostane u UFC-u. "Zainteresiran sam za tu borbu, no UFC me ne plaća da ugovaram borbe, oni su šefovi. Koga god stave ispred mene, borit ću se. Nikad nisam niti ne namjeravam ikoga prozivati. Vjerujem da će Joe Silva napraviti dobar posao i ne želim mu praviti pritisak nekim izjavama u medijima. Siguran sam da će mi dati nekoga koga zaslužujem, kao i nekoga tko mene zaslužuje", dodao je na kraju jedan od najsnažnijih ljudi u MMA svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI