Mitrione i Rothwell se pokačili na Twitteru!

UFC 16.10.2015 11:06h Autor:

Matt Mitrione

Matt Mitrione i Ben Rothwell sastali su se u oktogonu prije nekoliko mjeseci. Mitrioneu je išlo dobro sve dok ga Rothwell nije uhvatio u giljotinu i natjerao da preda meč. Rothwellov idući protivnik na UFC priredbi u Dublinu, 24. listopada, trebao je biti Stipe Miočić.

Miočić se ozljedio i UFC je pokušao naći zamjenu Rothwellu, ali na kraju su ipak otkazali borbu. No, Matt Mitrione je bio više nego li zainteresiran da se ponovno bori s "Big Benom". Rothwellu ta ideja nije bila previše zanimljiva i on je tražio Travisa Brownea. Zatim je krenulo prepucavanje putem interneta. Mitrione se na Twitteru čudio Rothwellu što ne želi prihvatiti borbu i pokupiti plaću. Zatim ga je provocirao rekavši:

"Dobio sam poziv ali @RothwellBorac je odbio(borbu). Trebalo bi provjeriti na Twitteru je li samo @Rothwell dostupan."

Rothwell mu je zatim uzvratio:

"Izgubio sam poštovanje prema tebi jer pričaš takve usrane laži. Samljet ću tvoja lažljiva usta za besplatno, ugovor nije potreban."

Mitrione je zatim priznao da je u njihovoj borbi napravio pogrešku koju je Rothwell iskoristio, ali da je sada prihvatio poziv Joe Silve za borbu koji je i Rothwell trebao prihvatiti i da se ne može boriti čak ni za besplatno budući da je "Big Ben" već odbio borbu.

Rothwell je nastavio s prepucavanjem objavivši sliku na kojoj guši Mitrionea uz komentar:

"Nastavi lagati i ovo bi se moglo ponoviti."

Jasno je da Rothwell nema neki dobar razlog 11 dana prije borbe prihvatiti protivnika kojeg je svladao u posljednjem meču. Mitrioneov idući protivnik bit će upravo borac kojeg je Rothwell htio kao zamjenu za Miočića, Travis Browne. Borba je zakazana za 17. siječanj 2016. u sklopu Fight Night 81 priredbe.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI