Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mitrione: Fallon Fox je lažljiva, odvratna i bolesna nakaza! | Fight Site

Mitrione: Fallon Fox je lažljiva, odvratna i bolesna nakaza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2013 09:27h Autor:

Fallon Fox

Pojedini MMA borci ne prestaju udarati po MMA borkinji Fallon Fox, koja je u fokus javnosti došla zbog svoje promjene spola, čak ni nakon što je nadležni državni organ na Floridi zaključio kako ne postoje nikakve prepreke za njezine nastupe u ženskoj MMA kategoriji.

Nakon što se njezinim borbama usprotivio aktualni UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Cain Velasquez, svoje negodovanje, samo na puno oštriji način, iskazao je i UFC-ovac Matt Mitrione, koji je nastupio proteklog vikenda u Švedskoj te je slavio nokautom u manje od 20 sekundi.

"On je čak 31 godinu bio mušakarac i ta prednost nije nestala samo tako. Fallon Fox je lažljiva, odvratna i bolesna nakaza. To zaista mislim! Lagao je prilikom podnošenja zahtjeva za licencu samo kako bi mogao imati mečeve protiv žena i to je odvratno. Neka ga bude sram, a mi ostali borci možemo se sramiti što mu je izdana licenca. Trebali bi prosvjedovati protiv toga", smatra Matt.

"Svaka čast curi koja je prihvatila odraditi borbu protiv njega, nadam se da će ga prebiti i da Fallon neće više nikad nastupiti u MMA meču. Ja sam potpuno zgrožen", rekao je Mitrione.

Podsjetimo, Fallon će se uskoro boriti na Floridi na eventu jedne manje MMA organizecije protiv Allane Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI