Mitrione žestoko prozvao Arlovskog nakon informacije da je Bjelorus odbio borbu protiv njega

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2015 19:57h Autor:

Matt Mitrione

Matta Mitrionea veoma je razljutila informacija kako je Andrei Arlovski odbio borbu protiv njega, koju mu je, prema glasinama, ponudilo vodstvo UFC-a. Bivšeg prvaka je žestoko napao preko svog Twitter profila.

Andrei Arlovski i Matt Mitrione već se neko vrijeme spominju kao potencijalan UFC-ov meč teške kategorije, a čini se kako je vodstvo organizacije to i pokušalo dogovoriti, no kako stvari stoje, bivši prvak je odbio tu borbu. To je jako razljutilo Mitrionea, koji je napao Arlovkskog preko Twittera.

"Hej Arlovski, kakva to sranja čitam da si odbio borbu protiv mene? Nisam ti dovoljno visoko rangiran, a jesi li zaboravio da si ti bio 14., a BigFoot 4. kad si se borio protiv njega. Ono što ti je Anthony Johnson napravio bi bila samo dječja igra da te ja dohvatim", raspisao se Matt, koji je unutar niza od tri pobjede i jedan je od aktivnijih UFC-ovih teškaša.

Arlovski, s druge strane, nije nastupio od rujna, kad je savladao Antonia Silvu. Iz nekih izvora dolaze informacije kako on želi i očekuje borbu protiv Marka Hunta. Što se tiče službenog UFC rankinga, Arlovski se nalazi na sedmom mjestu, a Mitrione je pet mjesta ispod njega.

"Pokušao sam se ponašati 'cool', no ovo nije u redu. Jedva čekam priliku da rasturim tu mekanu bradu. Volio bih da si čvrst i opasan borac kao nekad, no ti si sad samo šmokljan", još je dodao Mitrione.

Andrei Arlovski nije odgovarao na ove poruke, iako je Mitrione u svakoj označio i njega, a posebno je bio zanimljiv "hashtag" u kojem mu je napisao: "Nekad si bio ratnik."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI