Misha Cirkunov i Nikita Krylov bore se na UFC 206

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2016 11:00h Autor:

Misha Cirkunov i Nikita Krylov

Sjajna borba dva europska poluteškaška talenta našla se na programu UFC 206 eventa u Torontu. Snage će ukrstiti Misha Cirkunov i Nikita Krylov.

Latvijac Cirkunov će ovdje biti na domaćem terenu, budući da već neko vrijeme živi i trenira u Kanadi te je tako i završio u UFC-u. Vrlo brzo je dokazao kako je tamo s razlogom, budući da je slavio sva tri puta što je do sada ušao u oktogon. Daniel Jolly, Alex Nicholson i Ion Cutelaba tri su borca koja su od Cirkunova nastradali prekidom i to svaki na drugačiji način. To ga je dovelo do 14. mjesta službene ljestvice.

A borit će se protiv tri mjesta bolje plasiranog borca, Nikita Krylova, koji je već neko vrijeme pravo osvježenje u diviziji kojoj nedostaje talenta, ali i atrakcije. Toga ne manjka kod ovog Ukrajinca profesionalnog skora 21-4, koji je sve svoje pobjede ostvario prekidom. Zapravo, posljednje dvije, nad Francimarom Barrosom i Edom Hermanom su prve takve koje su došle do druge runde. Ipak, treću nisu dočekali niti njih dvojica. U UFC-u je startao kao teškaš, da bi se nakon dvije borbe spustio na 93 kilograma. Tamo je prvo poražen od Ovincea St.Preuxa, no onda je krenula serija od pet pobjeda koja traje i danas. Protiv Cirkunova će tražiti šestu i svoje čvrsto mjesto unutar Top 10 poretka.

UFC 206 se održava 10. prosinca u Torontu, a za sada se čini kako će glavna borba biti ona za poluteškaški naslov između Daniela Cormiera i Anthonya Johnsona. No, tu još uvijek postoji mogućnost povratka Georgesa St-Pierrea te bi onda vjerojatno on službeno predvodio ovaj predzadnji ovogodišnji PPV event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI