Mirsad Bektić protiv Darrena Elkinsa na UFC 209

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 21:37h Autor:

Mirsad Bektić

Mirsad Bektić neće dugo morati čekati na svoju novu borbu. Neporaženi borac rodom iz Bosne i Hercegovine borit će se na UFC 209 eventu protiv Darrena Elkinsa.

Biti će to vrlo zanimljiv ispit za Bektića (12-0, 4-0 u UFC-u) koji do sada nije imao priliku boriti se protiv ovako prekaljenog i iskusnog borca kao što je Darren Elkins. Kroz svoju UFC karijeru, obilježenu vlastitim ozljedama i otkazivanjima prvobitno planiranih protivnika, Bektić se većinom bori protiv mladih i talentiranih boraca kakav je i on sam. Sada je UFC odlučio kako je vrijeme da možda najvećem potencijalu perolake kategorije daju ispit vrijednosti.

Jer Darren Elkins (21-5, 11-4 u UFC-U) je još uvijek relativno mlad borac (32 godine), ali se već sedam godina u UFC bori protiv same elite, jer kada su ti prva dva protivnika Duane Ludwig i Charles Oliveira jasno je da Darren nije imao lak put. Trenutno je unutar niza od tri pobjede, od čega su posljednje dvije došle u prošloj godini, kada je savladao Chasa Skellya i Godofreda Pepeya. Riječ je o borcu čiji stil nije atraktivan, budući da voli kontrolirati svoje protivnike i čak posljednjih pet je savladao sudačkom odlukom.

UFC 209 održava se 4. ožujka u Las Vegasu, a još uvijek nema svoju glavnu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI