Mirsad Bektić ponovno ostao bez protivnika desetak dana prije nastupa

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2016 19:34h Autor:

Mirsad Bektić

Ozljedom Arnolda Allena, Mirsad Bektić je ostao bez planiranog protivnika za UFC 204 event, koji se održava za devet dana u Manchesteru. No, UFC je najavio kako traže zamjenu te da namjeravaju Bektića ostaviti na eventu.

Mirsad je trebao nastupiti na glavnom programu, no čini se kako bi se sada i to trebalo promijeniti, budući da se ipak neće boriti protiv najvećeg britanskog talenta. No, njemu će biti najvažnije da nastupi, budući da se nije borio od od svibnja prošle godine.

Bektić (10-0, 3-0 u UFC-u) zapravo nema sreće s ozljedama, kako svojim, ali tako i prvobitno planiranih protivnika te je to glavni razlog zašto njegov uspon na vrh UFC-ove perolake divizije nije tekao brže. Zapravo, jedino je njegov debi protiv Chasa Skellya prošao bez ikakvih zamjena.

Već za svoju drugu borbu, Bektić je doživio promjenu protivnika, da bi se na kraju ozlijedio i on te nije nastupio protiv Maxa Hollowaya. Drugi nastup je tako trebao imati u siječnju prošle godine u Stockholu, protiv Renata Moicana, no nakon što se on ozlijedio došao je Paul Redmond koje je Bektić doslovno uništio u kavezu. Idući nastup mu je slijedio u Brazilu u svibnju. Tamo se trebao boriti protiv Tatsuye Kawajiria, no i Japanac je tu borbu otkazao, da bi na kraju nastupio Lucas Martins, a Bektić je slavio nokautom na početku druge runde.

Borba protiv iznimno talentiranog Allena (11-1, 2-0 u UFC-u) je trebala otvoriti glavni program eventa kojeg iduću subotu predvode Michael Bisping i Dan Henderson. Ovako je pitanje što će se dogoditi, no UFC matchmakeri su se odmah bacili na posao. Bila bi tragedija za Mirsadovu karijeru da sada, kad je napokon zdrav, ostane bez povratka u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI