Mirsad Bektić ugovorio borbu krajem svibnja u Brazilu

UFC 08.04.2015 21:35h Autor:

Mirsad Bektić

Mirsad Bektić dobio je ime svog idućeg protivnika u UFC meču. To će biti brazilski borac Renato Carneiro te će to biti duel dva borca bez poraza u dosadašnjoj karijeri.

Nakon jedne od rijetko viđenih dominacija, kojom je došao do pobjede na UFC on FOX eventu u siječnju u Stockholmu, Mirsad Bektić ima datum svoje nove borbe te ime protivnika. Bit će to brazilski borac Renato "Moicano" Carneiro, a termin je 31. svibnja. Bektić će svom protivniku tako na gostujući teren, u brazilsku Goianu.

Mladi i, za perolaku kategoriju sam 180 cm, izuzetno visoki Carneiro je debitirao u UFC-u krajem prošle godine, kad je prekidom savladao Toma Niinimakia u svom rodnom Brazilu. Inače je odradio deset pro borbi, devet puta slavio, a jednom je završilo bez pobjednika. Pet puta je svoje protivnike prisilio na predaju, a četiri puta su mu pobjedu dodijelili suci.

Bektić u svom zadnjem nastupu protiv Paula Redmonda nije imao dostojnog protivnika, ali momak rodom iz Srebrenice bi ovog puta trebao imati puno teži ispit, posebno ako borba završi na podu, gdje je Redmonda izdominirao.

Inače, Fight Night 67, na kojem će se borba održati, predvodi borba između Thiaga Alvesa i povratnika Carlosa Condita.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI