Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mirsad Bektić protiv Ernesta Chaveza na Fight Nightu 49 | Fight Site

Mirsad Bektić protiv Ernesta Chaveza na Fight Nightu 49

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2014 18:30h Autor:

Mirsad Bektić (ufc.com)

Američki borac bosanskohercegovačkih korijena, Mirsad Bektić, saznao je ime svog novog protivnika. To je Ernest Chavez, koji će se za tu priliku spustiti u perolaku kategoriju.

Nakon vrlo uspješnog debia u UFC-u, kada je savladao Chasa Skellya, Mirsad Bektić (8-0, 1-0 u UFC-u) spreman je za nove izazove. Nastupit će 23. kolovoza na UFC Fight Night 49 eventu, a njegov protivnik je Ernest Chavez.

Chavez (7-1,1-1 u UFC-u) za sada je polovično uspješan u UFC-u. Nakon guste pobjede podijeljenom odlukom, krajem prošlog mjeseca je doživio svoj prvi poraz u karijeri, kada je u Brazilu bio ugušen od strane Eliasa Silveria. Sad je odlučio povući novi potez i spustiti se u perolaku kategoriju, koja mu visinom sigurno više odgovara.

Bektića već neko vrijeme proglašavaju najvećim talentom svijeta u njegovoj kategoriji, a dio toga je i potvrdio u svom debi nastupu protiv Skellya u travnju. Ovo mu je sad nova prilika za dokazivanje, i to na eventu kojeg predvodi borba Bensona Hendersona i Rafaela Dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI