Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mirsad Bektić: Neću nikoga prozivati, moj je posao pobjeđivati, a UFC pojas ću tako zaslužiti | Fight Site

Mirsad Bektić: Neću nikoga prozivati, moj je posao pobjeđivati, a UFC pojas ću tako zaslužiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2015 13:08h Autor:

Mirsad Bektić

Svoj niz neporaženosti nastavio je Mirsad Bektić i to dominantnom predstavom protiv jednog od najperspektivnijih brazilskih boraca. Put prema vrhu je otvoren, ali on ne želi nikoga prozivati. Najavio je svoj napad na naslov, ali i da će taj naslov apsolutno zaslužiti isključivo svojim borbama.

Nakon što je svoje prve dvije UFC pobjede ostvario sudačkom odlukom, Mirsad Bektić je došao i do prve prekidom. I to nakon što je potpuno devastirao svog protivnika, Lucasa Martinsa. Momku iz Srebrenice je ovo sigurno otvorilo vrata Top 15 poretka, gdje je njegov protivnik donedavno nalazio.

"Sve svoje borbe iz početka karijere sam završavao protivnike. No, dolaskom na viši nivo sam morao malo promijeniti svoj stil, pa mi je drago da sam dokazao da još uvijek mogu dolaziti do pobjeda prekidom i potrudit ću se da se to nastavi u budućnosti. Ako sam uspio protiv momka iz Top 15, mislim da mogu protiv svakoga", objasnio je Mirsad koliko mu takva pobjeda zapravo znači.

A nije bilo lako, budući da je došlo do promjene protivnika. Ipak, on ne misli da je to problem, jer radi na tome da bude kompletan borac koji može za svakog protivnika u potpunosti prilagoditi stil:

"Nisam ništa mijenjao jer sam trenirao za kompletnog borca. Najviše sam se bojao da mi nakon svega i Martins otkaže. No, uvijek sam se spreman boriti protiv bilo koga. Jer i ja sam kompletan borac koji može svakome odgovoriti."

Svakom pobjedom raste i respekt prema Mirsadu, koji je i dalje neporažen. Štoviše, još niti jedan borac nije došao niti blizu slavlja nad ovim članom American Top Teama. O odnosu s fanovima rekao je:

"Mi se borimo za publiku i drago mi je da sve više zarađujem njihovo poštovanje te se isto tako nadam da će to rasti. Ne želim da mi se ništa pokloniti, želim to zaraditi. Zato radim i treniram jače i napornije nego ikad prije."

Kratko je prokomentirao i pobjedu: "Znao sam da ću pobijediti, bio sam savršeno opušten i pun samopouzdanja, a kad sam takav, onda se dogodi ovo što se dogodilo."

Cilj je jasan, doći do vrha i postati prvak. Uostalom, svatko tko se jednom nađe u ringu ili kavezu želi postati najbolji, a Mirsad je jedan od rijetkih koji tu uistinu imaju realne šanse i postati.

"Moj je cilj postati UFC prvak, ali ne namjeravam nikoga prozvati. Koga god stave ispred mene, poštivam njihov izbor. Moj je posao pobjeđivati, osvojit ću UFC pojas, ali ću ga i zaslužiti, bez ikakvih prozivanja. Na meni je da se nastavim boriti i napredovati", najavio je na kraju skromni momak s Floride.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI