Mirsad Bektić dobio novog protivnika za nastup krajem mjeseca u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2015 20:40h Autor:

Mirsad Bektić

Nakon ozljede Renata Carneira, Mirsad Bektić je brzo dobio ime zamjenskog protivnika za svoju borbu na Fight Nightu 67, krajem mjeseca. To je Lucas Martins, još jedan brazilski MMA borac.

Umjesto s jednom nadolazećom brazilskog MMA nadom, Mirsad Bektić ipak će se sastati s drugom. Nakon što se ozlijedio Renato Carneiro (9-0, 1-0 u UFC-u), brzo je pronađena zamjena u Lucasu Martinsu (15-2, 3-2 u UFC-u), drugoj velikoj nadi brazilskog MMA-a.

Martins je inače u UFC pristigao početkom 2013. godine, kad je hrabro uskočio kao zamjena u meč protiv Edsona Barboze. Tu je borbu izgubio, no UFC mu je za nagradu dao ugovor te već u idućoj borbi savladava Jeremya Larsena.

Nakon toga radi izuzetno zanimljiv potez, odnosno spušta se čak dvije kategorije te postaje borac u bantamu, gdje upisuje pobjedu, no onda ipak odlučuje da je pero njegova kategorija te tamo dolazi do još jedne pobjede. Posljednji put je nastupio u listopadu, kad je podijeljenom odlukom poražen od Darrena Elkinsa, rangiranog borca ove kategorije.

Bektiću će ovo biti treći UFC nastup, a nakon što je i u Stockholmu ostao bez prvobitno planiranog protivnika, to mu se dogodilo i ovdje. Ipak, Martins je puno ozbiljniji protivnik od Paula Redmonda, kojeg je Srebreničanin u posljednjoj borbi čak 14 minuta držao pod potpunom kontrolom.

UFC Fight Night 67, koji se održava 30. svibnja u Brazilu, predvode Carlos Condit i Thiago 'Pitbull' Alves.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI