Mir želi novi okršaj s Lesnarom: “Ta mi borba ima puno više smisla od ostalih”

UFC 20.01.2017 15:27h Autor:

Mir vs Lesnar 1 (Twitter)

Nekoć najveći rivali i bivši UFC-ovi prvaci danas su pod suspenzijama zbog korištenja nedopuštenih sredstava. Iako je prošlo sedam i pol godina od njihovog posljednjeg susreta, Frank Mir će vam reći da mu i dan danas novi okršaj s Brockom Lesnarom ima najviše smisla od svih koji bi mu mogli biti ponuđeni u njegovom povratku.

“Apsolutno, no u ovom trenutku se samo želim natjecati i biti dobar u tome. Borba s Brockom, to bi očito bilo financijski isplativo zbog veličine njegovog imena, broja ljudi koji bi gledali tu borbu i same priče koja je iza nje. Tako da to ima puno više smisla nego neke druge borbe”, odgovorio Mir na pitanje Submission Radija o potencijalnom trećem susretu s Lesnarom.

Treba naglasiti kako ovaj meč ne bi bio moguć prije travnja 2018. kada istječe Mirova suspenzija. S druge strane, Brock će zeleno svjetlo za povratak dobiti već u srpnju ove godine.

Podsjetimo i na to kako su bivši teškaški prvaci dosad odradili dva okršaja. Mir je slavio u Lesnarovom UFC debiju u veljači 2008. godine, dok mu je WWE zvijezda uzvratila na jubilarnom UFC 100 eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI