Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mir: U velikoj sam prednosti protiv Nogueire na nogama (VIDEO) | Fight Site

Mir: U velikoj sam prednosti protiv Nogueire na nogama (VIDEO)

UFC 12.10.2011 09:35h Autor:

Nogueira vs. Mir

Frank Mir je prvi čovjek u povijesti koji je “načeo” legendarnog Antonija Rodriga Nogueiru. Do njihovog međusobnog obračuna iz 2008. “Big Nog” nikada nije izgubio dvoboj prekidom. Miru je to pošlo za rukom, a zatim je i Cain Velasquez napravio isti podvig.

Ususret revanšu Mir vs. Nogueira koji ćemo pratiti na UFC-u 140, pogledajte zanimljiv video intervju bivšeg UFC prvaka koji među ostalim poručuje:

“Nogueira je i dalje vrlo čvrst borac. Mnogi su u krivu kada misle da bi se trebao umiroviti. Ja vidim nekoga tko će biti vrlo motiviran i tko želi osvetu, tako da ga nikako neću potcijeniti. On je vrhunski specijalist za parter, to je očito. I s 80 godina će i dalje biti opasan na tlu. Vjerujem da sam u stojci puno bolje jer sam agilniji i brži. Ako borba ostane na nogama, vjerujem da tu ima manje rizika da se nešto negativno dogodi u ovoj borbi”, smatra Mir.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI