Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mir: Sudac je zaboravio da je u oktogonu, a ne na teniskom meču | Fight Site

Mir: Sudac je zaboravio da je u oktogonu, a ne na teniskom meču

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2013 08:37h Autor:

Frank Mir

Frank Mir i dalje se ne miri sa svojim najnovijim porazom koji je doživio iznimno brzo u okršaju protiv povratnika u UFC Josha Barnetta.

Sudac je nakon jednog dobrog Barnettovog koljena prekinuo meč s obzirom na to da je Mir odmah pao na pod, ali američki borac i bivši UFC-ov prvak brani se da to nije bila direktna posljedica udarca, već da se na taj način branio od eventualnog novog napada koljenom.

Već je i prije u izjavama za medije tvrdio da je sudac donio vrlo lošu odluku, a iza takvog mišljenja stoji i dalje. "Mi smo borci i treba nas pustiti da se borimo. Ja nisam došao s Barnettom odraditi teniski meč. Oštećeni su i fanovi, nisu mogli dulje uživati u sjajnoj borbi", smatra Frank.

Barnett se jednim dijelom slaže s njegovim stavom, ali samo zato što je htio priliku da ga još efektnije završio. "Neka ne zaboravi da sam ga skoro sredio i 20-ak sekundi prije tog udarca", napomenuo je Barnett.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI