Mir: Prihvatio bih borbu protiv Minotaura u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2014 22:21h Autor:

Frank Mir i Antonio Rodrigo Nogueira

Frank Mir je izjavio kako nema ništa protiv treće borbe protiv Antonia Rodriga Nogueira, pa čak i kad bi se ona održala u Brazilu te vjerojatno bila posljednja Minotaurova borba u karijeri.

Frank Mir i Antonio Rodrigo Nogueira do sad su se sastali dva puta. Prvi put se to dogodilo 2008. godine, u borbi za naslov privremenog prvaka i Mir je tad slavio nokautom, a drugi put je to bilo u prosincu 2011. godine, kad je Mir preokrenuo borbu te slavio kimurom, ujedno slomivši ruku velikom brazilskom borcu. To je bila posljednja Mirova pobjeda, koji je nakon toga upisao četiri poraza u nizu, dok je Big Nog nakon toga nastupio tri puta i jednom slavio.

Budući da se jednom od najvećih boraca ikad sprema oproštaj i to u njegovom rodnom Brazilu, velika je želja Minotaura, pa tako i njegovih fanova, da se još jednom sastane s Mirom. Iako je protiv Nogueire slavio dva puta, Mir nema ništa protiv trilogije, štoviše nije mu bitno gdje bi se borba održala.

"Znam kako Nogueira želi svoju posljednju borbu odraditi protiv mene i nemam ništa protiv te borbe, prihvatio bih ju, no također tu ideju mora prihvatiti i UFC. Ljudi kažu kako sam ga već dva puta savladao i da mi nije potreban rizik poraza, no ne bih odbio tu borbu. Znam da želi odraditi svoj posljednji nastup u Brazilu, a ne u Americi, no i to mi je u redu. Imam puno fanova i u Brazilu, tako da to ne bi bio ni potpuno gostujući teritorij", rekao je Mir.

Big Nog, jedini borac koji je držao i Pride i UFC pojas u svom vlasništvu, već je izjavio kako se namjerava boriti još iduće godine, odnosno odraditi još dva nastupa prije umirovljenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI