Mir: Overeem je samo nabildani poluteškaš (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2011 09:57h Autor:

Alistair Overeem (Photo by Stirkeforce)

Frank Mir navija za svog “velikog prijatelja” Brocka Lesnara u borbi s Alistairom Overeemom. Možda bi bilo bolje reći da je uvjeren u njegovu pobjedu u 99 od 100 borbi. No, bivši UFC prvak se u intervjuu za MMAWeightin nakratko vratio u prošlost na borbu Dos Santosa i Velasqueza.

“Bio sam malo iznenađen, to nije tajna. Vjerovao sam da je Velasquez favorit u tom dvoboju. Vrlo je svestran borac. No, u teškoj diviziji svašta se može dogoditi. Dobio je udarac iza uha i sve se brzo odvilo. Dos Santos jako udara i vjerujem da to nitko ne može poreći. Možda će Roy Nelson reći da ne udara jako, no njemu nitko ne udara jako”, našalio se Mir.

Iako mu je Lesnar smrtni neprijatelj, Mir vjeruje da je kvalitetniji borac od Alistaira Overeema.

“Vjerujem da se Overeem ne kreće dovoljno brzo da bi spriječio Lesnarova rušenja. Možda mu to može poći za rukom protiv nekih trening partnera, no Lesnara neće spriječiti. Vjerojatno će pokušati nokautirati Brocka prije nego što ovaj uleti u noge. Jednostavno ne vidim da će se to dogoditi. Činjenice su jasne, kada se sudare čisti grappler i čisti udarač, moraš stati na stranu grapplera. Lakše je srušiti nekoga, nego plasirati udarac kojim ćeš ga nokautirati. Ako se bore 100 puta, mislim da će Lesnar 99 puta uspjeti u svom naumu – rušenju Overeema. Jednostavno ne vidim kako bi se Alistair mogao ustati. Iako svi gledaju na Overeema kao ogromnog borca, ja pogledam njegov struk i noge i vidim samo nabildanog borca poluteške divizije”, zaključuje Mir.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI