Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mir: Ne želim to, ali slomit ću ruku Dos Santosu ako bude trebalo! | Fight Site

Mir: Ne želim to, ali slomit ću ruku Dos Santosu ako bude trebalo!

UFC 25.05.2012 07:15h Autor:

Frank Mir

Počeli su se odbrojavati sati do velikog okršaja između Juniora dos Santosa i Franka Mira. Mnogi smatraju Dos Santosa favoritom, ali Mir je spreman na rat, pogotovo ako borba ode u parter gdje najavljuje loše stvari po Dos Santosa.

Mir je Dos Santosovom mentoru već slomio ruku u meču, a do tako teške ozljede došlo je iz razloga i što Nogueira nije htio tapkati. “Ne sviđa mi se to što nije htio tapkati, pa je završio sa slomljenom rukom. I meni bi odgovaralo da je meč završio na drukčiji način, da ja nakon toga poraza on ostvario još recimo dvije ili tri pobjede. Izgledalo bi ljepše i za mene, a ovako da ispada da sam pobijedio čovjeka na kraju karijere”, rekao je Frank.

Bivši UFC-ov prvak najavljuje da bi se slično moglo dogoditi i u meču sutra navečer. “Ukoliko ga uhvatim i on ne tapka, to će me malo naljutiti. Ne želim mu slomiti ruku, ali želim pobijediti. Ukoliko ne tapka, 28 mu je godina i još uvijek ima vremena za povratak.”

Frank je dosad u karijeri devet od 16 pobjeda ostvario submissionom, a Junior tri od ukupno 14 pobjeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI