“Mir je bolji na podu od Dos Santosa? To je sranje…”

UFC 16.05.2012 06:10h Autor:

Junior dos Santos

UFC 146 možda neće imati brojke gledanosti kao što bi imao kad bi se u glavnom meču večeri sastali aktualni Junior dos Santos i Alistair Overeem, no čini se da bi i Dos Santosov meč protiv Frank Mira mogao biti vrlo, vrlo zanimljiv. Svađe tabora desetak dana prije meča podižu borbu na novu razinu.

Frank Mir je nedavno izjavio da se njegov protivnik Dos Santos boji borbe na podu kao otrova, a na to je odlučio reagirati Brazilčev trener koji takve optužbe jednostavno smatra glupim.

“Siguran sam da je Dos Santosov jiu jitsu bolji, on trenira s najboljim ljudima u Brazilu. Da spomenem samo neke od njih: Minotauro, Minotouro, Anderson, Demian… Vjerujem da neće razočarati ljude kad je u pitanju jiu jitsu”, rekao je Dos Santosov jiu jitsu trener Yuri Carlton.

“Frank Mir trenira u SAD-u s nekim Brazilcima, ali mi imamo privilegiju trenirati u Brazilu, a kad je u pitanju jiu jitsu, to je mjesto gdje želite trenirati. Imamo velike jiu jitsu prvake, a Dos Santos nije daleko od njih.”

“Očekivanja od borbe su velika. Ovo mu je prva obrana titule prvaka i vrlo smo uzbuđeni. Nagađanja da je Mir bolji na podu od Dos Santosa su sranje. Cigano je bolji i u stojci i na podu, siguran sam u to”, zaključak je trenera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI