Mir: Cormier me nije ni najmanje impresionirao

UFC 15.01.2013 05:52h Autor:

Frank Mir i Daniel Cormier

Dolazak nekih Strikeforceovih boraca u UFC poprilično je zakuhao situaciju, pa sada Dana White i Joe Silva zasigurno zadovoljno trljaju ruke jer su im mnogi problemi oko match-makinga olakšani, a čak se i borci sami dogovaraju oko zanimljivih borbi.

Među takve spadaju i Daniel Cormier te Frank Mir, koji su se trebali boriti u Strikeforceu, no Mir je morao zbog ozljede otkazati svoj nastup. Upravo zbog toga vjeruje se da će se njihov okršaj ipak dogoditi kroz dva do tri mjeseca, a Cormier ga je javno izazvao na borbu tijekom travnja.

Frank nema nikakvih problema oko ulaska s Cormierom u oktogon te je to i prihvatio, pa se samo čeka da sve to potvrde UFC-ovi čelnici. Kad je u pitanju sam Daniel, Frank nije ni najmanje impresioniram njegovim mogućnostima.

"On se sad nalazi u situaciji kada nije previše ljudi pokazalo neko posebno zanimanje za njegovu posljednju borbu. Nisam baš impresioniram, zapravo najzanimljiviji potez oko cijelog posljednjeg meča mu je bio kad je izazvao mene na borbu", rekao je Mir.

Cormier je još uvijek neporažen u svojoj MMA karijeri, mnogi očekuju velike rezultate od njega, a neki su mu čak dali i nadimak Crni Fedor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI