Miočiću nije smetala pauza od sedam mjeseci

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2014 20:15h Autor:

Miočić i Helwani

Ariel Helwani je vrlo zaposlen u Chicagu, a među borcima s kojima je porazgovarao bio je naravno i Stipe Miočić. Stipe je ukratko najavio borbu te prokomentirao zašto mu je trebalo toliko dugo za povratak u oktogon.

Stipe je ponovno bio vrlo dobro raspoložen a na Helwanievo pitanje da li mu je smetala tolika pauza rekao je: "Ne, nije mi smetala, nisam bio ozlijeđen ni ništa slično, jednostavno nisam imao borbu. Zabavljao sam se, trenirao i bilo mi je odlično. Bitno je da je borba sada tu i sretan sam što ću u subotu ponovno nastupiti u UFC-u."

"Kada su mi dali Gonzago bio sam vrlo zadovoljan jer se volim boriti s momcima koji su uvijek spremni na borbu. Ugodno sam se iznenadio s njegovim nastupima nakon povratka. On je veteran i jako ga cijenim, no ne bojim ga se, znam da sam bolji u svim segmentima borbe. Sviđa mi se i činjenica da mu borbe ne idu do odluke, no prihvatiti ću svoju pobjedu na bilo koji način. Važno je da ju ostvarim, a siguran sam da hoću", dodao je Stipe.

Stipe se nada da bi nakon ove borbe mogao nači svoje mjesto u Top 5 boraca teške kategorije, a to će se vjerojatno i dogoditi ukoliko pobijedi opasnog Gabriela Gonzagu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI