Miočić: Poraz od Dos Santosa mi je dao samopouzdanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2015 19:00h Autor:

Stipe Miočić

Iako je protiv Juniora Dos Santosa doživio poraz, Stipe Miočić smatra kako je tom borbom puno više dobio, odnosno doživio je neke stvari po prvi put i iz toga izvukao pouke.

Svi još pamtimo sjajnu borbu Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa, a iako je hrvatski borac u njoj poražen, ostavio je sjajan dojam. On se s slaže s tim i lako je prebolio taj poraz, zbog nekih stvari koje je tom borbom stekao.

"Nebitno što sam poražen, dokazao sam da mi je mjestu u samom vrhu tešku kategorije. Potvrdio sam da se mogu boriti protiv svakoga. Tako da mi je poraslo samopouzdanje, to je sigurno", potvrdio je Stipe.

Ono što je najvažnije, po prvi je doživio nešto što bi se vrlo lako moglo dogoditi u njegovoj idućoj borbi, protiv Marka Hunta, 25 minuta pravog rata.

"Prvi put u karijeri sam se borio pet rundi i sad definitivno znam kako je to, odnosno to je još jedno novo iskustvo koje imam nakon te borbe i znaš što očekivati idući put kad zakoračim u četvrtu rundu. U ovom sportu je bitna evolucija, napredak i učenje, a ja sam u toj borbi naučio jako puno", pametno je potvrdio Miočić.

Stipe se s Huntom sastaje na gostujućem terenu, 9. svibnja u Adelaideu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI