Miočić otkrio tajnu pobjede protiv Nelsona: Pripremao sam se uz sarmu i ćevape! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2013 10:44h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić nije čovjek od velikih riječi. Neovisno o vrhunskim sportskim dostignućima, uvijek je bio skroman i rezerviran, a upravo se tako ponašao i nakon najveće pobjede svoje profesionalne MMA karijere – one noćašnje protiv Royja Nelsona.

Na press konferenciji koja je uslijedila nakon UFC-a 161, Miočić je i dalje sipao pohvale na račun svog protivnika kojeg je, blago rečeno, deklasirao. Malo toga je rekao o svojim nespornim kvalitetama koje su noćas u Winnipegu zasjale u najboljem mogućem svjetlu.

Možda najzanimljivija izjava je bila ona vezana uz odgovor na pitanje "je li se za meč pripremao uz hrvatsku hranu?"

"Naravno. Jeo sam baš prije par dana sarmu i ćevape. S tim se ne može pogriješiti. Bilo je sjajno", odgovorio je Miočić uz zadovoljni smješan na licu.

Upitan o taktici protiv Nelsona, Stipe je odgovorio:

"Moji treneri su složili dobru taktiku. Posljednjih nekoliko mečeva je riješio desnim krošeom pa sam na to najviše pazio i polako sam ga rastavljao svojim udarcima. Tako se dogodilo, a to sam i htio."

"Roy je dobar u svim područjima. Crni pojas je u BJJ-u, odličan je u klinču uz kavez i, naravno, baca bombe. Nokautira ljude s tom desnom rukom. Ako ima 12 nokauta, nije slučajno. Kada se boriš protiv njega, moraš brinuti o svemu", zaključio je Miočić.

Nelson je, s druge strane, bio vrlo razočaran. Upravo mu je pobjeda protiv Miočića vrlo vjerojatno osiguravala meč za titulu. Ovako je njegov san da će postati izazivač još jednom odgođen za neka druga vremena.

"Razočaran sam. Htio sam fanovima dati 110 posto od sebe. Večeras sam bio letargičan. Ne znam je li se radilo o tome što sam saznao za protivnika tek prije 2 tjedna ili sam top formu dostigao prerano. Osjećao sam se sporo i letargično. Ne želim ništa oduzeti od Stipine pobjede, no nadam se da bi sljedeći put mogao biti bolji od ovoga. Teška divizija je takva, svi su dobri i sve se može dogoditi", komentirao je Nelson i dodao:

"Borit ću se protiv onog koga fanovi žele. O tome odlučuju Dana White i braća Fertitta. Njihova je odluka, a ja ću kucati na vrata šampionu, bio to Cain Velasquez ili bilo tko drugi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI