Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić: Nevažno je tko će mi biti sljedeći protivnik | Fight Site

Miočić: Nevažno je tko će mi biti sljedeći protivnik

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2014 09:51h Autor:

Stipe Miočić

Tko će biti novi protivnik Stipe Miočića nakon pobjede protiv Gabriela Gonzage? To je pitanje koje si mnogi postavljaju. No, borac hrvatskih korijena s tim se ne opterećuje.

Svi koji su od Stipe Miočića očekivali velike riječi i izjave za naslovnice ostali su razočarani. Miočić je čvrsto na zemlji, svjestan da je put do borbe za naslov još daleko. Čak i ne želi govoriti o mogućim protivnicima, odnosno željama koga bi volio vidjeti u sljedećoj borbi na suprotnoj strani.

"Borit ću se sa svima koji se žele boriti protiv mene. Nisam od onih koji će se razbacivati s imenima i prozivati svoje protivnike.", rekao je Miočić.

S obzirom na to da je Cain Velasquez, aktualni prvak u teškoj kategoriji, zbog ozljede izvan pogona svi ostali kandidati u borbi za naslov čekaju svoju priliku. Među njima je i Miočić koji je u šest nastupa na UFC-u ostvario pet pobjeda. Još jedna pobjeda protiv jakog protivnika, protiv protivnika iz vrha sasvim bi ga približila borbi za pojas najboljeg teškaša.

"Uvijek razmišljate o pojasu i ta je misao uvijek negdje u glavi. No, moram ići borbu po borbu te pobjeđivati."

Neki bi se boraca u Miočićevoj poziciji razbacivali s izjavama, ali on nije taj tip.

"Volim to što radim i sretan sam zbog činjenice da sam pri vrhu teškaša."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI