Miočić ne odustaje: Zaslužujem borbu za titulu, dajte mi Werduma! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2015 13:47h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić i dalje sanja borbu za pojas u UFC-ovoj teškoj kategoriji. Dva mjeseca nakon velike pobjede protiv Marka Hunta u kojoj je porušio nekoliko rekorda, američko-hrvatski borac i dalje traži od UFC-a da mu pruži šansu za titulu prvaka.

Na svom Facebooku Miočić redovito podsjeća čelnike UFC-a na svoju veliku želju, a ovog tjedna o tome je progovorio i u razgovoru s Arielom Helwanijem za FOX.

"Nitko mi ne govori ništa. Trenutno ne znam na čemu sam. Čekam odluku i poziv, ali moram priznati da sam frustriran jer nema dana kada ne mislim na borbu", rekao je Miočić.

Aktualni prvak je Fabricio Werdum, a on ne planira svoju sljedeću borbu do kraja ove godine.

"Ako ću se boriti protiv Werduma, spreman sam čekati i do 2016. godine", dodao je Miočić.

"Želim borbu za titulu, želim Werduma i mislim da to zaslužujem. Borio sam se protiv najboljih boraca na svijetu i pobijedio sam ih", ispričao je za portal Bleacher Report te dodao:

"Jedino borba s Juniorom dos Santosom nije otišla na moju stranu, iako neki misle da sam mogao pobijediti. Nisam trebao pustiti da o pobjedniku odlučuju suci, ali vratio sam se protiv Hunta i srušio rekorde. Pobjeda protiv takvog borca nešto govori, govori da je sada moje vrijeme".

Osim Miočića, priliku za titulu čeka i Andrei Arlovski, ali Stipe i na njega ima odgovor.

"Arlovski je jak momak, ali nije se borio s borcima protiv kakvih sam se ja borio. Mojih posljednjih pet borbi bilo je protiv imena iz Top 10, a trojica su bila u Top 5 boraca. Borio sam se protiv jednog bivšeg prvaka i dvojice izazivača. Mislim da je to dobar rezime za borbu za titulu i nastavit ću se boriti za to što želim", kaže Miočić.

"Imam toliko još prostora za napredak. Svi u ovom sportu brzo evoluiraju. Ako vas nema šest mjeseci, dočekat će vas potpuno drugačija igra kad se vratite. Zato sam uvijek u dvorani i vježbam, čak i kada nemam zakazanu borbu. Morate naporno raditi svaki dan da biste bili bolji borac. Toga se držim i tako ću nastaviti raditi", zaključio je.

 

Posted by Stipe Miocic on 14. srpanj 2015

UFC make it happen. I deserve the title shot!

Posted by Stipe Miocic on 15. srpanj 2015

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI