Miočić najavio: 2015. je moja godina, idem do kraja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2014 12:32h Autor:

Foto: Facebook

Iako je prošlo već pet dana od dvoboja Miočić vs. Dos Santos, dojmovi se očito još uvijek nisu slegli pa poznati američki mediji i dalje analiziraju meč koji će definitivno biti nominiran u kategoriji najboljih u 2014. godini.

Svi se slažu da je Miočić uoći dvoboja bio potcijenjen, a da je pokazao kako s pravom računa na izazivačku poziciju jednog dana. Neki portali su napravili i analizu što bi trebao popraviti za pobjedu protiv Santosa, a uglavnom se slažu da je Brazilac najviše poentirao u tijelo i da se to kasnije osjetilo u nedostatku snage kod hrvatskog teškaša. Nadalje tvrde da bi Stipe u eventualnom uzvratu mogao primijeniti istu tehniku, a uz još neke male preinake svoje taktike, vjerojatno bi svladao bivšeg prvaka.

I Miočić je  očito zadovoljan kako je odradio posao. Na svom Facebook profilu u četvrtak je objavio vrlo pozitivan status koji očitava njegovo stanje nakon drugog poraza u karijeri. Uz status je i slika iz dvoboja sa Dos Santosom!

"Imam mnogo vjere u sebe i svoj tim. I dalje vjerujem da je ovo moje vrijeme. Snaga i volja su u meni, a 2015. je moja godina u kojoj idem do kraja", poručio je Stipe!

Mi mu možemo samo poželjeti isto!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI