Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić: Nadam se da ću imati čast upoznati Cro Copa! | Fight Site

Miočić: Nadam se da ću imati čast upoznati Cro Copa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2014 22:44h Autor:

Stipe Miočić

Američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić početkom kolovoza napokon će stići u Hrvatsku gdje ima veliki broj fanova, a oni će ga napokon imati priliku upoznati.

No, osim što se Miočić raduje druženju sa svojim hrvatskim fanovima koje u svakoj prilici hvali, čak se i sam Stipe nada da će imati priliku upoznati jednog legendarnog borca.

Naravno, nije teško pogoditi da se radi o Mirku Filipoviću. "Volio bih ga upoznati, to bi mi bila čast", rekao je Miočić u razgovoru za ProFightStore.

"Najviše se želim družiti s ocem, kojeg ne viđam često, i raditi stvari koje on želi raditi. Htio bih i vidjeti mjesta odakle su došli moji roditelji, ne mogu dočekati! Također ću imati nekoliko pojavljivanja u medijima i upoznavanja s fanovima koji tako vjerno prate moju karijeru. Osjećam posebnu povezanost s hrvatskim fanovima zbog svojih korijena i uvijek dajem najbolje od sebe kako bi predstavljao i Hrvatsku i Ameriku. Zbilja ne mogu dočekati", dodao je Stipe za PFS.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI