Miočić: Mogu pobijediti Velasqueza, Dos Santosa i Overeema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2013 14:30h Autor:

Nelson VS Miočić

Stipe Miočić zahvaljujući svom fantastičnom nastupu i pobjedi protiv favoriziranog Royja Nelsona u sunaslovnoj borbi večeri na nedavno održanom UFC-u 161 prilično je skočio na UFC-ovoj ljestvici te sada zauzima čak osmo mjesto među izazivačima.

Tko će biti njegov idući protivnik trenutno još uvijek nije poznato. Dana White spomenuo je Marka Hunta, neki zagovaraju meč protiv Antonia "Bigfoota" Silve, a pojedini borci poput Shawna Jordana se sami nude da uđu u oktogon s američko-hrvatskim borcem.

Mnogi već gledaju par koraka unaprijed i razmišljaju je li moguće da Miočić dobije priliku boriti se za titulu prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji u dogledno vrijeme. Iako ga od toga dijele još vjerojatno dvije značajne pobjede, uvijek je lijepo maštati.

No, ako kojim slučajem dođe do okršaja protiv aktualnog prvaka, Stipe je uvjeren da njegove šanse za pobjedu nisu beznačajne.

"Uz pravu taktiku vjerujem da je moguće svakoga pobijediti, pa tako i one iz vrha kategorije poput Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema", rekao je Miočić u razgovoru za sportski tjednik Max.

30-godišnji MMA borac dodao je i kako je planirao doći u Zagreb na nedavno održano K-1 WGP Finale te kako uživa gledati borbe ostalih poznatih hrvatskih boraca kao što je Igor Pokrajac te pogotovo Mirko Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI