Miočić: Kada je sjela druga desna, znao sam da je gotov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2014 10:15h Autor:

Gledatelji su očekivali rat od pet rundi i pravo krvoproliće, kako je to najavio Fabio Maldonado. No, dobili su ubrzani kratki film od 35 sekundi i novu uvjerljivu pobjedu za Stipu Miočića. Na press konferenciji nakon priredbe, američki Hrvat je ipak izrazio zadovoljstvo ovakvim raspletom. Očito mu krvavi ratovi nisu prvi izbor.

"Nestao u 35 sekundi": Miočić uništio Maldonada!

Upitan da li žali zbog brze pobjede i smatra li da je razočarao fanove jer nisu gledali "masakr", Stipe je odgovorio:

"Bože ne, ja sam sretan što je bilo ovako brzo gotovo. Ovako sam dobio malo ekstra vremena da sutra prije polaska pogledam grad Sao Paolo. Drago mi je da je bilo brzo gotovo."

O samom dvoboju koji je kratko trajao, Miočić je rekao:

"Fabio Maldonado voli igrati igrice u kavezu i navući te na svoj mlin i blisku borbu. Zato sam se htio pobrinuti da je ovaj meč što prije gotov jer se ipak radi o borbi na pet rundi. Kada sam ga drugi put čisto pogodio desnom rukom, znao sam da je gotovo."

Brazilski novinaru su sugerirali kako je težina ipak bila najveći faktor s obzirom da je Maldonada gotovo nemoguće nokautirati. Ili možda nije, ako je u kavezu Stipe Miočić. Upitan je li njegova snaga i masa bile presudne, Stipe je odgovorio da niti sam nije siguran…

"Možda…, ne znam. On je čvrst momak koji se i prije borio protiv teškaša. I sam je to rekao. Jednostavno sam ga uhvatio dobrim udarcem. Naravno, to je bila dobra noć za mene."

Miočić se na kraju osvrnuo i na budućnost. Nameće se dvoboj protiv Dos Santosa, no za to će ipak trebati pričekati neko vrijeme. Što o svemu misli Stipe?

"Što se dogodi dogodi. Ja sam presretan ovom pobjedom. Sada idem kući, provest ću neko vrijeme s obitelji i čekati što će UFC odlučiti. Meni je svejedno, ako se borba s Dos Santosom dogodi dobro, ako ne, borit ću se protiv onoga koga mi daju", zaključio je Miočić i dodao par riječi o gostoprimstvu u Sao Paolu.

"Ovdje su se sjajno prihvatili. Ljudi su vrlo prijateljsti nastrojeni i prijazni. Imao sam vrhunski tretman i nemam ništa protiv da se ponovno tu borim. Sutra ću iskoristiti malo vremena i otići ću pogledati grad i malo se prošetati."

Čitava press konferencija:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI