Miočić: Junior dos Santos neće znati što ga je udarilo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2014 10:06h Autor:

Miočić vs Dos Santos

U noći sa subote na nedjelju 14. prosinca Stipe Miočić imat će najveći meč dosadašnjeg dijela karijere. Na suprotnoj strani biti će Junior dos Santos, a pobjeda bi Miočiću otvorila vrata napada na naslov najboljeg UFC teškaša.

Bivši UFC prvak Junior dos Santos biti će najveći ispit karijere za Stipu Miočića i možda ga upravo ta pobjeda dijeli od napada na naslov prvaka u teškoj kategoriji. Miočić je u ovom trenutku na omjeru od 12 pobjeda i jednog poraza. Taj jedni poraz dogodio se u rujnu 2012. kad ga je svladao Stefan Struve. Nakon toga Miočić je bio bolji od Roya Nelsona, Gabriela Gonzage i Fabija Maldonada.

Ozljeda Juniora dos Santosa ispriječila je da se već ranije nađu pa je Miočić u 35 sekundi riješio Maldonada. Sad je dočekao meč protiv bivšeg prvaka.

"Sve se događa s razlogom. Nadam se da ću nakon ove borbe doći u priliku napasati naslov.", izjavio je Miočić za FOX Sports.

"Junior dos Santos je bivši prvak. Gledao sam njegov meč protiv Velasqueza i uočio neke stvari na kojima radimo. Razmišljamo o svemu i imamo dobar plan borbe te ću pun samopouzdanja ući u oktogon. U svakoj borbi želite protivniku uništiti samopouzdanje i to ću pokušati učiniti ovog puta. Biti će to sjajna borba, obojica udaramo jako. Biti će to vatrometa. Napredujem iz borbe u borbu. Neću se predati i spreman sam za rat. Pobijedit ću ga u svakom aspektu borbe i neće znati što ga je udarilo. Kada ga pobijedim borit ću se za titulu. Došlo je moje vrijeme."

UFC on FOX: Miočić vs Dos Santos gledajte uživo na Fight Channel PPV u noći sa subote na nedjelju 14. prosinca od 2 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI