Miočić: Imao sam problema s leđima, ali sad sam opet u akciji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.09.2014 21:38h Autor:

Stipe Miočić

Američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić pauzira još od kraja svibnja ove godine kad je nakon svega pola minute slavio tehničkim nokautom u meču protiv Fabija Maldonada u Brazilu, pa na novu borbu čeka već neko vrijeme.

U međuvremenu u UFC-ovoj teškoj kategoriji događa se dosta toga, pa je zahvaljujući rezultatima nekih drugih boraca početkom ovog tjedna Miočić dospio na sjajno četvrto mjesto među teškašima.

No, čini se da je Stipina određena pauza uzrokovana i jednom ozljedom leđa, koja ga doduše prati već neko vrijeme…

"Imao sam problema s leđima, ali to sam sad riješio i ponovno se vraćam u akciju. Nastavio sam trenirati i čekam sljedeći poziv UFC-a. Kad dobijem meč ja ću biti spreman, čak sam se i prije našao u oktogonu sa sličnim zdravstvenim problemom", rekao je Stipe za Submission Radio.

Prisjetio se Miočić tom prilikom i jedinog poraza u svojoj karijeri."Bio sam previše nabrijan i, čujte, Struve me prebio. Nema tu previše razgovora. Bio je bolji borac te večeri i mogu reći da mi se ne sviđa taj osjećaj. Mrzim ga, odvratan je," rekao je popularni Stipe o borbi održanoj prije dvije godine u Engleskoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI