Miočić i Maldonado jedan nasuprot drugome: Fabio misli da je bolji boksač, ja mislim da sam ja bolji (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2014 13:02h Autor:

Screenshot

Noćas je na rasporedu službeno vaganje uoči za nas vrlo zanimljivog UFC eventa koji ćemo sa subote na nedjelju pratiti iz Sao Paola, a koji predvode Stipe Miočić i Fabio Maldonado.

Jučer je u istom brazilskom gradu održano "medijsko sučeljavanje" i otvoreni trening za javnost kako bi se dodatno promovirao ovaj dvoboj. Dva su borca stala jedan nasuprot drugome te je odmah bilo primjetno kolika je razlika u veličini. Miočić je izgledao prilično krupniji, dok se na Maldonadu vidi da je teškaš "samo za ovu priliku".

U kratkim izjavama su najavili sutrašnji dvoboj. Miočić je pohvalio Maldonada…

"Fabio je čvrst borac, uvijek je speman za dvoboj i vrlo je kvalitetan boksač. Ja unatoč svemu idem na pobjedu. Imam vrhunske trenere, razradili smo plan, borit ću se onako kako znam. On smatra da je njegov boks bolji od moga, no ja mislim drugačije. Vidjet ćemo sve u subotu", objasnio je naš Miočić i dodao:


"On voli prići bliže i boriti se iz blizine. Ja volim držati distancu. Sve ovisi tko će nametnuti svoj ritam."

Upitan o promjeni vremenske zone i razlike u klimi, Stipe je odgovorio:

"Razlika je samo jedan sat kada govorimo u vremenu, a ovdje je zapravo hladnije nego u Clevelandu jer ste vi sada u zimi. Nemam nikakvih problema s prilagodbom, dobro spavam, dobro se osjećam. Ništa se nije promijenilo u odnosu na Cleveland. Meni je najbitnije da pobjedim, ne zamaram se na koji način. Nisam se brinuo o tome što i kako zato što Maldonado nije rangiran kao teškaš. Razmišljam samo o suboti i meču."

Miočić je pokušao prognozirati i dvoboj za naslov u teškoj kategoriji između Velasqueza i Werudma…

"Teška borba i mrzim predviđati. Bit će to dobra borba. Cain je životinja, no Werdum je sve bolji i bolji. Toliko je napredovao. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Werdum suprotstaviti pritisku Velasqueza koji stalno ide prema naprijed. Možda ga uspije uhvatiti s nekim udarcem ili ga srušiti jer je jako dobar na podu."

Na kraju je Stipe odgovorio i na pitanje planira li se i dalje boriti protiv JDS-a koji je bio njegov originalni protivnik na ovoj priredbi.

"Da naravno, ali sada o tome ne razmišljam. Sada razmišljam samo o suboti i Maldonadu. Nema lake borbe u UFC-u. Sve su to sjajni protivnici", zaključio je Miočić.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI