Miočić: Gonzaga je ultra težak protivnik, ali pobijedit ću ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2013 15:56h Autor:

Miočić VS Nelson

Stipe Miočić nalazi se pred najtežim izazovom u karijeri, a zahvaljujući svojim korijenima u Hrvatskoj će imati izuzetno veliku podršku tijekom borbe protiv Gabriela Gonzage koji se proslavio pobjedom nad Cro Copom.

Američko-hrvatski borac u razgovoru za portal Bleacher Report otkrio je kakva su njegova razmišljanja prije ulaska u oktogon na UFC on Foxu 10 koji će se održati relativno brzo. Event je na rasporedu 25. siječnja iduće godine u Chicagu, a njih dvoje nastupaju u sunaslovnoj borbi večeri.

"Gonzaga je ultra težak protivnik. Borio se za titulu prvaka u UFC-u, a i osim toga imao je nekoliko odličnih nastupa. On sad pokušava ponovno doći do statusa izazivača, ima odličan jiu-jitsu, ali i udara iznimno snažno. On je pravi veliki teškaš, ali takvi su skoro svi ipak u kategoriji iznad 93 kilograma. Imao sam dosta vremena za pripremu, treneri su složili odlični taktiku kako bih ga prebio, definitivno ću biti spreman za nastup", rekao je Stipe.

"Nadam se da će mi pobjeda protiv Gonzage donijeti skok na UFC-ovoj ljestvici, ali to ipak ne ovisi toliko o meni. Teško mi je reći što bi mi ta pobjeda točno donijela, ali on je ipak dobar borac koji je mnogo postigao u ovom sportu, a na meni je da se dobrim nastupima penjem na ljestvici i napredujem po malo. Zaista se radujem 2014. godini", dodao je Miočić.

U posljednjem nastupu Stipe je iznimno uvjerljivo slavio protiv Royja Nelsona te sada ima skor 10-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI