Miočić: Bit ću spreman ili za Caina ili za Werduma (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.05.2015 13:31h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić je, očekivano, bio glavna zvijezda press konferencije nakon UFC Fight Night 65 priredbe koju smo noćas pratili iz australskog Adelaidea. Većina pitanja bila je usmjerena američko-hrvatskom borcu, ne samo zbog impresivne predstave već i iz razloga jer je Mark Hunt "domaći" ljubimac.

Upitan jesu li mu smetali zvižduci iz publike zbog taktike koja se gledateljima u dvorani nije svidjela, Miočić odgovara:

"Ne, stajao sam s njim i pokušao izmjenjivati dok nisam shvatio da je to teško. Ima sjajan lijevi kroše i odličan je udarač. Kada sam ga srušio, shvatio sam da je to bilo prilično lagano. Nisam se htio zakiseliti pa sam dozirao udarce na podu. Udarao sam, ne znam zašto se publika bunila. To je bio plan, došao sam ovdje po pobjedu i to sam i ostvario. Svi nisu sretni, no ja jesam s pobjedom", odlučan je sjajni Miočić koji je u meču probio rekord po broju zadanih udaraca u jednom UFC meču.

Je li se bojao da se neće umoriti zbog količine udaraca koje je bacio prema Super Samoancu?

"Ne, imam sjajne trenere. Složili su odličan plan. Bacao sam udarce i bacao, kada bih se malo umorio, stisnuo bih ga uz pod i predahnuo. U trećoj rundi sam se osjećao malo umorno, no ništa bitno. Poslije sam se opet osjećao jako dobro."

Miočić nije odustajao od svog plana čak niti kada je Hunt bio vidno uzdrman. Novinare je zanimalo smatra li da je meč trebao biti zaustavljen ranije?

"Vidio sam da pobjeđujem na ovaj način i nisam htio stati dok ne prekinu borbu. Naravno da uvijek tražim prekid meča, no Hunt je čvrst momak. Ustrajao sam u svom naumu, tukao sam, tukao i na kraju dobio što sam htio."

Borba za naslov se sada smiješi…

"Dobio sam petog borca, dominirao sam prilično uvjerljivo. Ali nije moja odluka, odluka je UFC-a. Ja naravno želim priliku biti izazivač, a ako i oni žele, to je odlično. Sada ću se odmoriti i provesti nešto vremena sa svojom obitelji."

Miočić je nakon Juniora dos Santosa bio nesretan zbog odluke koja je otišla na stranu Brazilca. Je li mu sada ipak malo lakše?

"Da, nije bilo ugodno gubiti od JDS-a. On je jak momak koliko jak čovjek može biti. Pobijediti Marka je bilo lijepo, ali da – taj poraz od JDS-a mi nije dobro sjeo. Nisam netko tko se previše ljuti, no to mi se nije svidjelo. Sve je to dio ove igre."

Cain ili Werdum?

"Između njih dvojice stvar je tko će na taj dan biti bolje raspoložen. Cain je pravi šampion, a Werdum je sjajan u posljednje vrijeme. Stvari će ovisiti i o taktici koju razrade. Briga me koga mi daju. Imam najbolje trenere na svijetu i bit ću spreman u oktogonu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI