Miočić bez protivnika, Dos Santos slomio ruku

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2014 22:50h Autor:

Junior dos Santos

Stipe Miočić ipak se neće boriti protiv Juniora Dos Santosa posljednjeg dana ovog mjeseca u Brazilu. Do otkazivanja je došlo danas, nakon što je iz Dos Santosovog kampa došla vijest kako je brazilski borac slomio ruku na treningu.

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Junior Dos Santos (16-3, 10-2 u UFC-u) neće biti u mogućnosti nastupiti na finalnom eventu brazilskog Ultimate Fightera, nakon što je slomio šaku na treningu. Tako je američki borac hrvatski korijena Stipe Miočić, ostao bez protivnika nešto više od tri tjedna prije održavanja samog eventa.

Još nije poznato hoće li UFC Miočiću dodijeliti novog protivnika, no zbog slabog rostera teške kategorije, gdje trenutno nema slobodnih i raspoloživih boraca koji pripadaju samom vrhu, postoji velika mogućnost da cijela borba bude otkazana i da će Miočić dobiti novog protivnika zajedno s novim datumom borbe.

Ukoliko glavna borba bude potpuno otkazana postoji mogućnost da UFC za glavnu borbu ovog eventa uzme borbu s nekog drugog eventa, kao što je bio slučaj s ovom, ili da glavna borba postane ona između Demiana Maie i ruskog borca Aleksandra Jakovljeva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI