Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočiću napokon prilika u UFC-u: Postao zaštitno lice pivovare Modelo! | Fight Site

Miočiću napokon prilika u UFC-u: Postao zaštitno lice pivovare Modelo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2018 13:44h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić je napokon dobio marketinške mrvice koje su pale sa stola Francisu Ngannuu i ostalim povlaštenim UFC sportašima. UFC prvak je u sumrak treće obrane naslova, koja mu slijedi 21. siječnja u Bostonu, postao zaštitno lice jednog od novih velikih UFC sponzora.

Radi se o kompaniji za proizvodnju piva – Modelo!

U priopćenju povodom potpisivanja sponzorskog ugovora, potpredsjednica marketinga Modela Anna Legan je otkrila da su oni ti koji su se odlučili za Miočića.

“Kako smo proučavali UFC-ov roster, Stipe Miočić se nekako istaknuo kao priča koju želimo ispričati te se veselimo ispričati priče i nekih drugih UFC boraca kroz ovu video promociju”, rekla je Modelo za ESPN.

“Kada je Bud Light prvi put stavljen na naše platno, ljudi su shvatili da smo postali bitan igrač u svijetu sporta. Bilo je to veliko partnerstvo za nas, ali sada želimo napraviti korak naprijed. Modelo ima dva prioriteta: UFC i nogomet. U javnost će pustiti sjajnu kampanju koja podrazumijeva naše sportaše. Brendiraju je s izrazom ‘duh borca’ koji se očito podudara i s našim proizvodom”, povodom novog partnerstva je izjavio Lawrence Epstein, direktor UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI